Nie trzeba podawać powodu bądź czasu~
Nieobecności
Idź do strony : 1, 2
2
Re: Nieobecności on Sro Maj 07, 2014 8:13 pm
Gość
Gość
Różne, trochę się tego nazbierało, prawdopodobnie nie będzie mnie do końca czerwca..
Niemcy/ Czechy
3
Re: Nieobecności on Wto Cze 03, 2014 1:36 pm
Gość
Gość
Do 20 czerwca. Wykorzystałam całe wiaderko internetów i ni ma siedzenia na x-nastu forach ;;
4
Re: Nieobecności on Pią Cze 06, 2014 11:04 am
Gość
Gość
Do dwudziestego (chyba, że prowadzący znowu coś wymyślą), bo sesja i życie mi pieprznęło. Miałam wchodzić, dlatego nie zgłaszałam wcześniej, ale wyszło jak wyszło i wszystko chomik strzelił.
5
Re: Nieobecności on Nie Cze 08, 2014 1:09 am
Nie chce mi się zakładać nowego tematu, także. Ładnie proszę o usunięcie moich kont. Powodu większego nie podam, bo jakoś nie widzę sensu. Sprawy osobiste. Dość długo myślałam nad tym rozwiązaniem i się namyślałam. No i z góry dziękuje za spełnienie tej prośby.
6
Re: Nieobecności on Nie Cze 08, 2014 9:49 pm
Ja: Dobrze, dobrze. Nie będę cię tam tu i teraz zawracała. Ja też parokrotnie robiłam sobie przerwę od niektórych rzeczy.
Ale pytanie mam tylko: Mogę przekazać, by nie kasowano tych kont?
Licia: Dobrze. W sumie, za jakiś czas napewno zechciałabym wrócić.
Nieaktualne, moi przyjaciele. Jestem psychicznie wykończona, ale mentalnie spełniona, bo oto znów przyniosłam radość światu. c:
Licia przekazuje, że ma przerwę do końca roku szkolnego.
Ostatnio zmieniony przez Obwód Kaliningradzki dnia Pon Cze 09, 2014 2:01 pm, w całości zmieniany 1 raz
7
Re: Nieobecności on Nie Cze 08, 2014 11:35 pm
Egzaminy mam, a jako, że staram się o wyjazd na magisterce, to muszę się przyłożyć.
Tak do końca czerwca jakoś.
*Co jakiś czas wpadnie coś odpisać czy pospamić na cb*
Tak do końca czerwca jakoś.
*Co jakiś czas wpadnie coś odpisać czy pospamić na cb*

8
Re: Nieobecności on Sro Cze 11, 2014 8:58 pm
Gość
Gość
Melduję, że od 16 do końca miesiąca mogę nie robić codziennie za tło być mniej uchwytna. Jeśli nie wcale. Dorwać mnie można na gg, jak zawsze chyba. Z racji/okazji/inny-tego-typu-termin zbliżających się wakacji postanowiłam skończyć dość obszerne opowiadanie, dorzucić do tego mały bonus od siebie i sprezentować swoją pisaninę kilku wyjątkowym ludziom. A żeby się wyrobić i by wszystko było naprawdę dobre to trzeba nad tym przysiąść.
9
Re: Nieobecności on Czw Cze 12, 2014 5:38 am
Gość
Gość
Informuje,że od 21 do połowy lipca może mnie nie być... No chyba,że odnajdę neta jak Indiana Jones.
10
Re: Nieobecności on Nie Cze 15, 2014 7:35 pm
A więc, Anglia przekazuje że nie ma jej do odwołania. Zabrano jej komputer a z telefonu nie może się zalogować.
11
Re: Nieobecności on Pon Cze 16, 2014 1:02 pm
Nie zdalam z chemii. W sierpniu mam poprawke. Zabieraja mi komputer. Tak wiec nawet, jesli choc telefon oszczedza, to tak czy inaczej na posty z polskimi znakami nie liczcie. Musze sie uczyc, wiec prawdopodobnie przez wakacje bede sie pojawiac sporadycznie.
Mea culpa.
Mea culpa.
12
Re: Nieobecności on Sob Cze 21, 2014 6:04 pm
Wiadomość z ostatniej chwili
Hongie nie będzie do końca tego weekendu. Chyba powodu podawać nie muszę.
Hongie nie będzie do końca tego weekendu. Chyba powodu podawać nie muszę.
13
Re: Nieobecności on Pią Cze 27, 2014 4:47 pm
Dobra, powiedzmy że generalnie będę się pojawiać i znikać do września.
Ostatnio zmieniony przez Anglia dnia Pon Cze 30, 2014 1:25 pm, w całości zmieniany 1 raz
14
Re: Nieobecności on Nie Cze 29, 2014 9:36 pm
Gość
Gość
Konta:Londyn, Petersburg
Termin: 2 lipca do nie mam pojęcia.
Powód: Wyjazd do babci i wątpliwy dostęp do neta.
Termin: 2 lipca do nie mam pojęcia.
Powód: Wyjazd do babci i wątpliwy dostęp do neta.
15
Re: Nieobecności on Wto Lip 01, 2014 11:06 pm
Mam nadzieję, że ktokolwiek to przeczyta XD
Dosłownie przed chwilą do mego pokoju weszła matka i oznajmiła, że jutro wyjeżdżam na wieś. Sama nawet nie wiem do kiedy. Będę wchodzić ale nic nie napiszę, ew. w offtopach czy w grach, jednak na dłuższe posty nie liczcie.
Nie będzie mnie... około dwa tygodnie. Chyba że pogoda się zepsuje, to wcześniej będziemy *oby tak było bo tam nie ma co robić*
Postaram się wchodzić z telefonu i marnować sobie transfer,
Do widzenia państwu.
Dosłownie przed chwilą do mego pokoju weszła matka i oznajmiła, że jutro wyjeżdżam na wieś. Sama nawet nie wiem do kiedy. Będę wchodzić ale nic nie napiszę, ew. w offtopach czy w grach, jednak na dłuższe posty nie liczcie.
Nie będzie mnie... około dwa tygodnie. Chyba że pogoda się zepsuje, to wcześniej będziemy *oby tak było bo tam nie ma co robić*
Postaram się wchodzić z telefonu i marnować sobie transfer,
Do widzenia państwu.
16
Re: Nieobecności on Czw Lip 03, 2014 7:19 pm
*Ekhem* a więc, nie będzie mnie od dnia 4 lipca do 11 lipca, ostatecznie 12.
Wyjazd wakacyjny.*Będzie tam wi-fi, ale Cii *
Wyjazd wakacyjny.
17
Re: Nieobecności on Czw Lip 10, 2014 10:31 am
Gość
Gość
Konta:Loncia i Pecia
Czas:Od 10 lipca do aż skończę wszystkie kampanie
Powód: Mam cudowną grę, przy której tracę poczucie czasu. Zaczynam grać rano, a nagle mi mówią, że jest 22. Nie wiem czemu, jednak trudno mi będzie wchodzić często.
Czas:Od 10 lipca do aż skończę wszystkie kampanie
Powód: Mam cudowną grę, przy której tracę poczucie czasu. Zaczynam grać rano, a nagle mi mówią, że jest 22. Nie wiem czemu, jednak trudno mi będzie wchodzić często.
18
Re: Nieobecności on Czw Lip 17, 2014 3:17 pm
Konto: Kanada
Termin: 18.07.2014 - 20.07.2014
Powód: Wyjazd na HetaDay, HetaDay, Powrót z HetaDayu.
Termin: 18.07.2014 - 20.07.2014
Powód: Wyjazd na HetaDay, HetaDay, Powrót z HetaDayu.
19
Re: Nieobecności on Czw Lip 31, 2014 9:44 pm
Gość
Gość
Zgłaszam, że Ućka i Finci nie będzie od tej soboty (to jest 2 sierpień nie? @@) do 14 sierpnia.
Wyjazd na działkę. Dwa tygodnie bez neta.
Umrę.
Może uda mi się wcześniej wyrwać, na co strasznie liczę.
Wyjazd na działkę. Dwa tygodnie bez neta.
Umrę.
Może uda mi się wcześniej wyrwać, na co strasznie liczę.
20
Re: Nieobecności on Sro Sie 06, 2014 11:46 am
Zgłaszam nieobecność Brazylka i Anglusi tak od 10 do 23? Nie wiem czy będą nety na obozie itp.
21
Re: Nieobecności on Czw Sie 07, 2014 1:58 am
Gość
Gość
Wypadałoby to zrobić z konta HK, ale... jestem za leniwa na przelogowywanie się.
Wasza super hiper mega ultra utalentowana plastycznie i literacko Hongie ( oraz Swisska w gratisie ) jedzie do stolicy. Jako, iż będę nocować u mego ojcano-life informatyka programisty, będę miała net. Jednak w Wawie mam dużo rzeczy do zrobienia. No wiecie, pozwiedzać rodzinę, dawnych znajomych, sratatata.
Po co ja to piszę i tak nikogo to nie interesuje.
Podsumowując,
wyjazd w terminie 8 - (najprawdopodobniej) 18 sierpnia.
Mogę raz na jakiś czas wejść na forum, czasem coś napiszę, jednak raczej żadnego posta mi się nie uda zrobić (brak dostępu do kompa, telefon only)
Konta - Hong Kong, Szwajcaria
PODBIJAM
z konta Hongełe
Wasza super hiper mega ultra utalentowana plastycznie i literacko Hongie ( oraz Swisska w gratisie ) jedzie do stolicy. Jako, iż będę nocować u mego ojca
Po co ja to piszę i tak nikogo to nie interesuje.
Podsumowując,
wyjazd w terminie 8 - (najprawdopodobniej) 18 sierpnia.
Mogę raz na jakiś czas wejść na forum, czasem coś napiszę, jednak raczej żadnego posta mi się nie uda zrobić (brak dostępu do kompa, telefon only)
Konta - Hong Kong, Szwajcaria
PODBIJAM
z konta Hongełe
22
Re: Nieobecności on Pią Sie 29, 2014 7:51 pm
Gość
Gość
Chowam głowę w piasek na jakiś miesiąc. Któryś kopniak od życia w końcu musiał okazać się silniejszy niż mój charakter...
Na komunikatorach uchwytna powinnam być.
Na komunikatorach uchwytna powinnam być.
23
Re: Nieobecności on Sob Wrz 06, 2014 5:19 pm
Gość
Gość
Postacie: Loncia i Pecia
Termin: 1 wrzesień do egzaminu gimbazalnego.
Powód: 1.Zostałam kochaną, ostatnią córeczką rodziny i odciągają mnie gwałtem od komputera twierdząc, że to miłość rodzicielska.
2. Chcę się przygotować do tych testów.
Termin: 1 wrzesień do egzaminu gimbazalnego.
Powód: 1.Zostałam kochaną, ostatnią córeczką rodziny i odciągają mnie gwałtem od komputera twierdząc, że to miłość rodzicielska.
2. Chcę się przygotować do tych testów.
24
Re: Nieobecności on Pią Wrz 26, 2014 11:39 pm
Gość
Gość
Konto: Turcja
Termin: Eh... Od który to... 29 września do 3 października >_>
Powód: No tata wykiwał mnie na szaro i laptopa nie dostanę na pierwszy tydzień studiów a mam za mało neta w telefonie by wejść na fora. Więc Turek musi wytrzymać 5 dni bez neta... Em... Umrę T_T
Termin: Eh... Od który to... 29 września do 3 października >_>
Powód: No tata wykiwał mnie na szaro i laptopa nie dostanę na pierwszy tydzień studiów a mam za mało neta w telefonie by wejść na fora. Więc Turek musi wytrzymać 5 dni bez neta... Em... Umrę T_T
25
Re: Nieobecności on Pią Gru 19, 2014 8:35 am
To ja daję znać, że w weekend mam BXC! (taki konwent) ;^;
Ale wrócę do Was misie <3
PAMIĘTAJCIE O WTORKOWYM EVENCIE <333
Ale wrócę do Was misie <3
PAMIĘTAJCIE O WTORKOWYM EVENCIE <333

Idź do strony : 1, 2
» »
Śmietnik » Nieobecności
Similar topics